Újra a nyeregben

2013. október 8., kedd

Halihó!!


Megint nem voltam egy darabig, gondolom rettentően hiányoltatok. Vagy mégsem? :))
Mivel közeleg a november, már jó egy hete nekiláttam kidolgozni az egyik ígéretes ötletkezdeményemet a Nano-ra. Komolyan nem értem, mi ütött belém, az előző években szinte csak november elsején ragadtam papírt és tollat, most meg... Gondolom elemészt benneteket a kíváncsiság, hogy ezúttal vajon milyen történettel rukkolok ki. 
Na, nem is csigázlak benneteket tovább. 

Szóval a Magyarországon induló történet a kilencszázhúszas-harmincas években játszódik. Egy módos vidéki földesúr leánya Krétán nyaral a nagynénjével, ahol megismerkedik egy magyar származású, Franciaországban élő orvossal. Ez a bizonyos doktor egy expedíció tagjaként a forró Szenegálba készül, és a lánynak nővéri állást kínál. A lány végül hosszas tépelődés után elfogadja az ajánlatot és az orvos társául szegődve, elhajóznak a távoli, egzotikus Afrikába. 
Aki arra tippel, hogy a lánynak még nincs neve, beletrafált. 

Egyelőre ennyi, hamarosan további részleteket is hallhattok. Mit szóltok hozzá? Komolyan érdekelne, aki elég bátor hozzá, megjegyzésben tudassa. Előre is köszönöm. :)

A lányom már nagyon csúnya tekintettel méreget és folyamatosan sóhajtozik /igényt tart a közös laptopunkra/ így gyorsan elbúcsúzom.

Legyen szép a hetetek!
xxx





0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése